Vloeren specialist

Het interieur van uw kantoor begint met de vloer

De vloer van uw kantoor vormt de basis van uw gehele projectinterieur. Een vloer moet daarom ook duurzaam zijn, slijtvast en een flink aantal jaren meegaan. Een vloer zorgt, mits goed gekozen, voor de sfeer van een ruimte en kan het gewenste gevoel uitstralen naar u, uw medewerkers en uw klanten.

Naast dat er gekeken moet worden naar de gewenste uitstraling binnen uw kantoorpand, is het zeker van belang stil te staan bij het praktische aspect van een vloer. Zoekt u projectstoffering voor een kantoorpand? Dan kan tapijt een uitstekende keus zijn. Zoekt u echter een vloer voor een pand waar er veel beweging is, kunt u beter kijken naar linoleum, PVC, of een vloercoating. Denk aan ontvangsthallen, postkamers of gangen. Deze vloeren zijn tevens goed schoon te maken, wat natuurlijk ook van groot belang is.

Vloeren van de beste merken op maat bij Birza Projectstoffering

Birza Projectstoffering is een expert op het gebied van slijtvastheid, hygiëne, akoestiek, onderhoud, vochtbestendigheid en andere functionaliteiten. Voor elk budget weten wij een passende, sfeervolle vloer of vloercoating aan te bieden. Door de ruim 130 jaar aan ervaring kunnen wij u een passend advies geven over welke vloerbedekking het beste bij u past.
Na vele jaren in de kantoor- en projectvloeren markt kunnen wij een passende oplossing vinden voor elke situatie, en hiervoor zoeken wij alleen de beste leveranciers uit. Fabrikanten van onder andere gerenommeerde merken als Forbo Flooring, Desso, Nora, Tarkett, Unipro, Interfaceflor en Artigo leveren ons daarom alleen de beste vloeren.

Uiteraard kunt u bij Birza Projectstoffering ook terecht voor specifieke toepassingen, zoals het stofferen van trappen, raambekleding, het aanbrengen van ondervloeren en vochtschermen of het creëren van loop-schoon-zones voor vuilopvang.

Benieuwd wat wij zoal leveren? Bekijk ons assortiment. Heeft u vragen, of wilt u een afspraak maken voor vrijblijvend advies of een offerte? Dan helpen wij u uiteraard graag verder en voorzien u van kundig advies. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier!

  • Linoleum
  • PVC (vinyl)
  • Coating
  • Rubber
  • Tapijt (ook modulair tapijt en flat wave)
IMAG2541

Vragen of advies?

Neem gerust contact met ons op! Wij helpen u graag verder en voorzien u van kundig advies.

Bel mij terug Contact ons
  • Meer dan 130 jaar ervaring in de projectstoffering.
  • Specialist op het gebied van renovaties en bijzondere projecten.
  • Bekend leverancier voor de zorgsector, het onderwijs en diverse (semi)overheden. 
  • Altijd tot in detail zorg voor kwaliteit door adequeate aandacht van de projectleider. Voor kleine en grote projecten.