Linoleum vloeren

Linoleum vloeren zijn al jaren een van de meest gebruikte vloerbekledingen. Niet zo gek, er is namelijk veel keuze in de vloeren en ze zijn makkelijk in onderhoud. Bij Birza Projectstoffering is de keus in vloeren ongekend, zo ook de keus in linoleum vloeren. Wat zijn de voordelen van een linoleum vloer?

Een linoleum vloer komt met vele goede eigenschappen

Met linoleum kunt u alle kanten op. Zo kan het gemaakt worden met kurk er in verwerkt, met vlas of met houtschors. Linoleum met kurk kan bijvoorbeeld gelegd worden in sporthallen, omdat het de eigenschap heeft licht mee te veren. Linoleum vloeren doen het ook goed in een bibliotheek, omdat het ook ingezet kan worden om de akoestiek in een ruime te beïnvloeden. Zo dragen smoezende stemmen nooit ver.

Een linoleum vloer heeft vele verschillende uitsralingen

Naast de vele eigenschappen kan linoleum ook verschillende ‘looks’ krijgen. Er zijn ongekende mogelijkheden in de soorten vloeren. Eén van de soorten is erg bekend, de marmer look, ook wel Marmoleum genoemd. Een van de bekendste linoleum merken, Forbo Flooring Systems, is onze leverancier in Marmoleum. Naast verschillende kleuren, komt linoleum en Marmoleum ook in verschillende texturen, zodat de vloer gaat ‘leven’. Er is ten slotte de mogelijkheid om vormen en motieven toe te voegen. Zo weet u zeker dat uw vloer als geen ander is.

Hoge kwaliteit en leefbaarheid

Linoleum vloer is erg duurzaam, slijtvast en makkelijk in onderhoud. Stofzuigen, dweilen, aanvegen. Alles is mogelijk én makkelijk. U ziet niet voor niets linoleum terugkomen in bijna alle vloeren van basisscholen, ziekenhuizen en gymzalen. Er is tegenwoordig zoveel mogelijk in linoleum vloeren, dat ze in bijna iedere inrichting passen. Birza Projectstoffering adviseert u graag over welke vloer er het beste bij uw projectinrichting past. Naast de vloeren adviseren wij u ook graag in onderhoud, zodat u zo lang mogelijk kunt genieten van uw vloer. Om de vloer mooi te houden, adviseren wij u daarom om vloerbeschermers onder uw meubels te gebruiken.

Waarom Birza Projectstoffering?

Birza Projectstoffering bestaat ruim 135 jaar en onze passie voor woning- en projectstoffering is nog even groot. Vanuit ons kantoor in Groningen bedienen we een groot aantal bedrijven in heel Nederland, en voornamelijk in de drie noordelijke provincies. We hebben alle benodigde kennis en ervaring in huis om u goed te kunnen adviseren op het gebied van linoleum vloeren. We kijken samen met u wat de beste optie is voor uw bedrijf, kantoor of pand.

De prijzen van ons linoleum beginnen al bij €18,- per m². De gemiddelde prijs ligt rond €35,- per m².

Verder in ons assortiment