Vloerbeschermers

Wanneer u een mooie en duurzame kwaliteitsvloer heeft, wilt u deze natuurlijk ook zo houden. Naast het onderhoud van de vloer, speelt ook het gebruik van de vloerbeschermers, zoals stoelpootdoppen en onderleggers hier een grote rol in. Daarom levert Birza Projectstoffering ook vloerbescherming voor onder uw meubilair. U kunt denken aan beschermdoppen voor onder uw (bureau) stoelpoten, banken en tafel. Goed beschermers onder meubilair levert minder slijtage aan de vloer op. Tevens loopt u minder kans op krassen in uw vloer of beschadiging in uw tapijt. En dit resulteert uiteindelijk in lagere onderhoudskosten.

Naast minder kans op schade, manoeuvreert het meubilair ook prettiger en makkelijker over de vloer. Dit voorkomt ook onnodig geluidsoverlast, wat wel zo prettig is in een werkomgeving.

Waar moet u aan denken bij het kiezen van vloerbeschermers?

Vloerbeschermers voor onder uw meubilair komen in verschillende soorten en maten. De keuze voor de ene of de andere beschermer is afhankelijk van verschillende factoren. Heeft u een harde of een zachte vloerbedekking? Wat voor type poten heeft uw meubilair? Zo zijn er stoelpootdoppen en vloerbeschermers voor:

  • holle ronde poten
  • vierkante poten
  • houten poten
  • glijders
  • wieltjes

Maar ook de kwaliteit en de levensduur van de beschermdoppen zijn erg belangrijk. Birza Projectstoffering levert uitsluitend producten van hoge kwaliteit, waaronder de beschermdoppen van het merk Scratch No More.

Meer weten?

Wilt u weten of er voor uw meubilair ook beschermdoppen zijn of heeft u vragen? Wij helpen u graag verder en voorzien u van kundig advies. Neem gerust contact met een van onze specialisten op via het contactformulier of bel 050-5718333!

Verder in ons assortiment