Advies

Lichtinval speelt een belangrijke rol in een interieur. Zowel decoratief, als functioneel. Het heeft een directe invloed op akoestiek, energieverbruik, warmteregulering en privacybescherming, Birza heeft voor al uw eisen en wensen een passend aanbod. Onze experts adviseren u graag om tot een zo mooi mogelijk eindresultaat te komen.

Door onze schat aan ervaring kunnen wij u van een uitstekend advies voorzien. Wij zijn experts op het gebied van slijtvastheid, hygiëne, akoestiek, onderhoud, vochtbestendigheid en andere functionaliteiten. Voor elk budget weten wij een passende, sfeervolle vloer aan te bieden.

Door meer dan een eeuw aanwezigheid op de markt hebben wij een goede en betrouwbare relatie opgebouwd met de fabrikanten van trendsettende en betrouwbare merken als Forbo Flooring, Uzin-Utz, Interface, Ege, DLW Armstrong, Nora, Tarkett, Gerflor, Desso, Lifeline, Girloon, Marlin Contract, Carpetconcept Isy, Van Besouw, Leoxx, Anker, Modulyss, Bolon en Object Carpet.

Bekijk ons assortiment

nieuwewerken-achter aangepast

Vragen of advies?

Neem gerust contact met ons op! Wij helpen u graag verder en voorzien u van kundig advies.

Bel mij terug Contact ons
  • Meer dan 130 jaar ervaring in de projectstoffering.
  • Specialist op het gebied van renovaties en bijzondere projecten.
  • Bekend leverancier voor de zorgsector, het onderwijs en diverse (semi)overheden. 
  • Altijd tot in detail zorg voor kwaliteit door adequeate aandacht van de projectleider. Voor kleine en grote projecten.