Projecttapijt bij Birza Projectstoffering Groningen

Tapijt op maat

Bent u op zoek naar een nieuwe vloerbekleding voor uw kantoor of bedrijfspand? Bij Birza Projectstoffering bent u aan het juiste adres. Met 130 jaar ervaring is Birza dé partner in kantoorinrichting. Wij bieden u onze ervaring, creativiteit en deskundigheid op het gebied van projecttapijt en geven uw kantoor een vloerbekleding die het verdient. 

Prettige sfeer met design projecttapijt

Wilt u een prettige sfeer creëren in uw kantoor of bedrijfspand? Een goed project tapijt is daarbij onmisbaar. De vloerbekleding bepaalt voor een groot deel het gevoel dat wordt gecreëerd in een ruimte.  Zo kunt u een strakke design lookrealiseren door te kiezen voor effen kleuren en rechte lijnen. Liever een wat levendiger sfeer? Dan kunt u kiezen voor de frissé variant. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij leveren projecttapijten in verschillende kleuren en eigenschappen, daarom is geen wens van de klant ons te gek.

Birza Projectstoffering - Forbo-Flotex2

Bij Birza vindt u projecttapijt in verschillende structuren, van luspool, frissé en velours, tot geweven of gebreid, en in alle kleuren van de regenboog. Liever alleen een tapijtbaan om de route in uw pand uit te leggen? Absoluut een mogelijkheid. Maakt u liever een statement met een eigen patroon in uw kantoortapijt? Ook dan bent u bij Birza aan het juiste adres adres.Wij adviseren u graag op dit gebied.

Duurzaamheid en comfort gegarandeerd

Duurzaamheid en comfort dienen niet niet los van elkaar te worden gezien. Immers, u wilt als bedrijf niet inleveren op de ene of de andere. Gelukkig hoeft dat ook niet. Met een speciale onderlaag van het projecttapijt, de zogenaamde ‘backing’, realiseert u de optimale comfort. Dan is het alsof u op wolkjes loopt. De backing is ook een van de eigenschappen van het tapijt wat het zo duurzaam. Uw vloerbekleding slijt minder snel en behoudt langer de originele uitstraling.

Investeringsaftrek krijgen op uw projecttapijt?

We kunnen tapijt aanbieden dat zo duurzaam is dat er mogelijkheden zijn voor extra investeringsaftrek in aanmerking te komen. Wilt u er meer over weten? Informeer vrijblijvend bij onze specialisten.

Waarom Birza Projectstoffering?

Birza Projectstoffering bestaat al 130 jaar en onze passie voor woning- en projectstoffering is nog even groot. We hebben alle benodigde kennis en ervaring in huis om u goed te kunnen adviseren op het gebied van vloerbekleding. Met tapijten van de merken Forbo en Object Carpet loopt u altijd goed. De prijzen voor projecttapijten varieren van tussen €19,- per m2 en €59,- per m2 .

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van projecttapijten? Dan nodigen wij u van harte uit in onze showroom. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u de tapijten zelf ervaren. Maak een afspraak en voel hoe de tapijten lopen of kom kijken of de uitstraling past in uw werkomgeving bij Birza Projectstoffering BV, Grondzijl 16 Groningen. Neem gerust contact via het contactformulier of bel 050-5718333

PVC en Vinyl vloeren - Birza Projectstoffering Groningen

Verder in ons assortiment