Schoonloop systemen

Binnen wilt u het graag netjes en schoon houden, en vuil kan dan beter buiten blijven, toch? Birza Projectstoffering levert een breed assortiment aan schoonloopmatten op maat die ervoor zorgen dat het vuil blijft waar het hoort, buiten.

Bij Birza vindt u meer dan alleen een schoonloopmat of een droogloopmat. Wij leveren hele schoonloopsystemen van de vooraanstaande merken op het gebied van vloerbekleding. Een schoonloopsysteem begint vaak met een mat voor het verwijderen van het meeste vocht, en een borstel mat zodat het grofste vuil onder de voeten verdwijnt. Wij leveren maatwerk en hebben een oplossing voor iedere ingang van ieder pand. Dus ook voor uw kantoor.

Voor elk budget een schone vloer met een schoonloop systeem op maat

Bij Birza Projectstoffering vindt u een breed scala aan doeltreffende materialen om het vuil buiten te houden. Er is met elk budget een schoonloop systeem te realiseren. Enkel een inloopmat, of een complete ontvangsthal aan schoonloopmatten, aan alle wensen valt een mouw te passen. Een schoonloop- of inloopmat houdt veel van het vuil buiten, wat weer scheelt in de schoonmaakkosten. Daarnaast zorgt een schoonloopmat ervoor dat de vloeren in uw pand of kantoor langer mee gaan, omdat het meest schadelijke materiaal bij de deur achter gelaten wordt. Zo kunnen zand, stof, grind en steentjes geen krassen in uw vloer achterlaten.

Kwaliteit die vriendelijk is voor de portemonnee

Onze droogloopmatten zijn van kwalitatief hoogwaardig materiaal en erg slijtvast. Ze gaan dus lang mee. En hoe langer een product meegaat, hoe goedkoper hij op lange termijn is. Helemaal wanneer de matten beginnen bij de lage prijs van €35,- per m2. Maatwerk logo matten al vanaf EUR 90,00/m2.

Droogloopmat met uw logo, helemaal op maat gemaakt

Wilt u toch een extra twist aan uw schoonloop systeem? Dat kan! Wij bieden al droogloopmatten met uw eigen logo erop gedrukt aan voor €90,- per m2. Daarnaast zijn uiteraard ook onze schoonloopmatten te verkrijgen in verschillende kleuren, zodat het design vlekkeloos overloopt in uw interieur. Met schoonloopsystemen van Birza maakt u een blijvende indruk op uw klanten direct bij hun binnenkomst.

Waarom Birza Projectstoffering?

Birza Projectstoffering bestaat al 130 jaar en onze passie voor woning- en projectstoffering is nog even groot. We hebben alle benodigde kennis en ervaring in huis om u goed te kunnen adviseren op het gebied van schoonloopsystemen. Wij bepalen samen met u het gewenste systeem, en kijken hierbij uiteraard ook goed naar welk vuil er eventueel buiten gehouden moet worden, zodat wij een advies op maat kunnen leveren.

Schoonloopsysteem Forbo - Birza Projectstoffering Groningen

Verder in ons assortiment