Karpet & vloerkleed

Wist u dat het eerste vloerkleed oorspronkelijk uit Azië kwam? Ze zijn vroeger door reizigers en kolonisten mee genomen naar het westen en de vloerkleden hebben toen aan populariteit gewonnen. Niet zo gek, want vloerkleden zijn mooi, stijlvol en kunnen heel wat doen aan de sfeer en akoestiek van een ruimte! Hier zijn enkele voordelen van karpet en vloerkleden op een rij:

U kunt de gewenste sfeer creëren in uw kantoor of pand

Met een karpet en vloerkleed kunt u uw kantoor of pand aankleden en sfeer meegeven. Een strakke uitstraling met effen kleuren geeft een designer gevoel. Hoogpolig geeft echter een huislijk gevoel en een natuurlijk kleed kan rust in een ruimte creëren.

Karpet zorgt voor akoestiek verbetering

Birza Projectstoffering Groningen gebruikt onder andere karpet en vloerkleden om de akoestiek in een ruimte te verbeteren. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een akoestische onderlaag of vulling, wat de galm vermindert en de akoestiek verbetert in uw kantoor. Uiteraard is dit praktische aspect mooi meegenomen wanneer u een karpet of vloerkleed uitkiest wat precies bij u en uw kantoor past.

De karpetten en vloerkleden zijn van hoge kwaliteit

Onze karpetten en vloerkleden zijn uiteraard, net als alle andere producten in ons assortiment, van hoogste kwaliteit. De karpetten en vloerkleden zijn slijtvast, gaan lang mee en zijn voorbereid op jaren van intensief gebruik. Wij leveren karpetten en vloerkleden van gerenommeerde merken als Brink & Kampman, Girloon, Kinnasand, BIC en Van Besouw.

Uniek in de breedste zin van het woord

Birza Projectstoffering Groningen heeft geen stapels kant en klare kleden. Wij leveren aan de hand van uw wensen op maat, kleur en randafwerking. Daarnaast is van bijna alle tapijten die wij leveren ook een karpet of vloerkleed te maken.

U vindt uw ideale vloerkleed bij Birza Projectstoffering

Birza Projectstoffering bestaat al 130 jaar en onze passie voor woning- en projectstoffering is nog even groot. We hebben alle benodigde kennis en ervaring in huis om u goed te kunnen adviseren op het gebied van karpet en vloerkleden. Voorbeelden van de vloerkleden en karpet die wij leveren zijn ook te zien in showroom van Birza Projectstoffering, dus mocht u nieuwsgierig zijn geworden, komt u dan vooral langs om een kijkje te nemen. Uiteraard kunnen wij over sfeer, akoestiek en uitstraling ook een passend advies aan u geven.

Wij hebben een groot assortiment van vloerkleden variërend van tussen €50,- per m2 en €750,- per m2 en kunnen een passende oplossing bedenken dat past bij uw wensen en budget.

Meer weten?

Heeft u vragen, of wilt u een afspraak maken voor vrijblijvend advies of een offerte? Wij helpen u graag verder en voorzien u van kundig advies. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of bel 050-5718333!

Verder in ons assortiment