Werkwijze

Voorbereiding

Samen met u nemen wij uw wensen en voorkeuren door. Graag geven wij uw advies over de juiste kleur- en materiaalkeuze. Voorafgaand aan elk project inventariseren wij alle praktische en technische aspecten. We bestuderen de omgeving, de ondervloeren en andere belangrijke (bouw) technische zaken. Zodat we niet voor onnodige verrassingen komen te staan.

Uitvoering

Team Birza bestaat uit een groep ervaren stoffeerders. Onze stoffeerders worden regelmatig bijgeschoold in hun vakkennis. De uitvoering plannen wij samen met u tot in de puntjes, zodat we snel en accuraat kunnen werken.

VCA gecertificeerd

Birza Projectstoffering beschikt over een VCA certificaat. Inmiddels is deze certificering in veel industriële branches verplicht gesteld en steeds vaker ondernemen bedrijven actie om werkomgeving veiliger te maken. Niet alleen voor eigen personeel, maar ook voor ZZP’ers en toeleveranciers. Medewerkers van onderaannemers vallen immers niet direct onder onze leiding, maar het eindresultaat is wel onze verantwoordelijkheid. Dat eindresultaat moet een goede kwaliteit hebben, uitgevoerd door professionele veiligheidsbewuste medewerkers.

Korte lijnen

Birza weet dat gedurende het (bouw)traject overleg met u en andere (bouw)partners en het bijwonen van (bouw)vergaderingen van het grootste belang is om een goede voortgang te garanderen. Tijdens het hele proces heeft u door de korte lijnen in onze organisatie één aanspreekpunt. Wij zorgen voor een plezierige samenwerking, waarin wij altijd de verantwoordelijkheid nemen. Daar mag u ons op afrekenen!

Assortiment