Akoestiek

De juiste akoestiek kan de werksfeer in een kantoor positief beïnvloeden. Immers, wanneer er hinderlijke galm wordt ondervonden, kan de concentratie van uw medewerkers ver te zoeken zijn. Of wanneer er vanaf de kantoren gehoord kan worden waar er in de kantine over gepraat wordt.
Wilt u de akoestiek van uw kantoor of pand verbeteren? Of wilt u misschien complete geluidsisolatie van uw kantoor? Of denkt u dat de akoestiek van uw muzieklokaal of uw horeca zaak wel beter kan? Birza Projectstoffering Groningen helpt u graag.

Het verminderen of absorberen van galm

Wanneer u galm ervaart in uw kantoren, kan dit erg hinderlijk zijn. Bij Birza Projectstoffering hebben we meerdere oplossingen voor zaalisolatie, akoestiek verbetering en galm vermindering. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat het geluid geabsorbeerd wordt. Dit houdt in dat er elementen aan een bedrijfsruimte worden toegevoegd die het geluid opvangen en verminderen. Denkt u bijvoorbeeld aan de grote ramen in uw kantoor: glas is bij uitstek een materiaal dat geluid afkaatst. Door geluidswerende gordijnen of lamellen neemt u al veel van het hinderlijke geluid weg.

Diffusie van het geluid

Diffusie van het geluid houdt in dat de nagalm wordt verminderd omdat het geluid niet direct kan reflecteren op een oppervlakte. Deze diffusie wordt gecreëerd door het plaatsen van panelen of schermen met grof profiel, veelal bekleed met stof om extra galm te kunnen absorberen.

Designmatig verbeteren van akoestiek

Naast de praktische elementen van akoestiek verbetering in kantoorruimtes, is er uiteraard ook rekening gehouden met het uiterlijk van de verschillende geluidsabsorberende- en diffuserende elementen en modules in ons assortiment. Daarom kunt u met de producten van Birza Projectstoffering niet alleen hinderlijke galm en geluiden tegengaan, maar ook een bewust omgevingsbeeld creëren. Laat u door ons adviseren in de verschillende kleuren, stijlen en designs die het assortiment van Birza rijk is, zodat u het gewenste uiterlijk voor uw kantoor of pand kunt creëren.

High-end designmerken

Naast de functionaliteit wil ook het oog iets. Daar zorgen wij voor met gerenommeerde designmerken als Dockfour en Kvadrat. Die laatste heeft hier zelfs een volledige afdeling voor opgezet met award winnende modellen als de Kvadrat Clouds en Kvadrat Soft Cells.

Waarom Birza Projectstoffering voor de akoestiek verbetering van uw kantoor?

Birza Projectstoffering bestaat al 130 jaar en onze passie voor woning- en projectstoffering is nog even groot. We hebben alle benodigde kennis en ervaring in huis om u goed te kunnen adviseren op het gebied van akoestiek verbetering. Wij komen langs bij u en kunnen met test opstellingen bepalen welke elementen en modules het beste geluid vangen in uw kantoor of pand. Zo kunnen wij u advies op maat leveren en krijgt u de best mogelijke akoestiek verbetering. Geluid en galm vangen blijft lastig. Wij helpen u graag op weg.

Verder in ons assortiment