Raambekleding

Zoekt u mooie kwaliteit raambekleding voor uw kantoor, van de beste merken én tegen een scherpe prijs? Dan bent u bij Birza Projectstoffering aan het juiste adres. Raambekleding zoals gordijnen en lamellen dragen bij aan de sfeer en het uiterlijk van uw kantoor. Daarnaast kunnen gordijnen en lamellen de akoestiek in uw kantoor of pand verbeteren. Daarom zetten wij deze middelen ook vaak in als de klant de wens heeft iets aan het ongewenste geluid in kantoor te doen.

Alle denkbare soorten en maten raambekleding

Birza beschikt over nagenoeg alle denkbare soorten gordijnen en levert daarbij ook de bijbehorende rail- en ophangsystemen. Zo kunt u denken aan gordijnen die geen licht doorlaten in bijvoorbeeld een presentatieruimte. Zo blijven de schermen goed zichtbaar. Of wilt u liever een sfeervol beeld in uw wachtruimte? Dit is te realiseren met zachte, lichte vitrage. Uiteraard kunt u ook gaan voor een strak design en kiezen voor aluminium jaloezieën.
Graag geven wij u advies over de juiste kleur- en materiaalkeuze. In een voorafgaand gesprek stellen wij de praktische en technische aspecten vast van het project en bieden voor elk interieur een passende oplossing. Of u nu gaat voor sfeerverhogend, geluiddempend, als afscheiding van een ruimte of wanneer u design wilt uitstralen. Alles is mogelijk.

Raambekleding van de de beste merken

Onze merken zijn o.a. De Ploeg, KENDIX project by De Ploeg, KOBE Interior Design, Création Baumann, Kvadrat, Verosol, Sehco, Febrik, Almedahl, Vescom en Svensson. Topmerken met, net als Birza, een rijke historie en eenzelfde filosofie over kwaliteit, service en dienstverlening.

Eigen samengestelde collectie met de beste prijs- kwaliteitsverhouding

Wij hebben onze leveranciers en hun stoffen speciaal voor u geselecteerd op beste prijs kwaliteit verhouding. Dat er een goed merk aan de rails hangt, wil niet betekenen dat de prijs ook hoog moet zijn. Wij bij Birza waken ervoor dat u de laagst mogelijke prijs krijgt voor de mooiste gordijnen en raamdecoraties.

Kwaliteit, service en dienstverlening staan bij ons hoog in het vaandel

Daarom werken wij alleen samen met bedrijven die eenzelfde filosofie hebben. De topmerken waarmee wij samen werken hebben, net als wij, een rijke historie en doen alles voor de klant. Naast een scherpe prijs zorgen wij ervoor dat de kwaliteit van raambekleding, gordijnen of raamdecoraties aansluit bij uw wensen en voorkeur. Samen met u nemen wij uw wensen en voorkeuren door. Graag geven wij u advies over de juiste kleur- en materiaalkeuze. Voorafgaand aan elk project inventariseren wij alle praktische en technische aspecten. Voor elk interieur de juiste oplossing..functioneel en sfeerverhogend. Denk aan bijvoorbeeld akoestiek, transparantie, interieur design, of als afscheiding in een ruimte.

Familiebedrijf met 135 jaar ervaring

Birza Projectstoffering bestaat al 135 jaar en onze passie voor woning- en projectstoffering is nog even groot als in de begindagen. We hebben alle benodigde kennis en ervaring in huis om u goed te kunnen adviseren op het gebied van raambekleding. Wij weten dat wij u de raamdecoraties of gordijnen kunnen leveren die u graag in uw kantoor ziet. Zo heeft u al complete gordijnen van kamerhoogte voor €45,- per m².

Uiteraard voldoen al onze producten aan de strengste brandveiligheidseisen conform regelgeving en richtlijnen.

Verder in ons assortiment