Lambrisering

Het nut van lambrisering in uw kantoor

Een lambrisering is een wandbetimmering die in de regel bestaat uit paneelwerk, dat onderaan een wand aangebracht wordt. Dit had vroeger in woonhuizen vaak een decoratieve reden. U zult lambrisering dan ook misschien kennen als iets van vroeger. Tegenwoordig kan lambrisering zowel decoratief als praktisch zijn. U kunt wanden beschermen tegen beschadigingen van bijvoorbeeld rollend materieel, karren, werktuigen, heftrucks etc. U kunt met lambrisering uw schilder- of lakwerk beschermen tegen stoten en deuken.

PVC lambrisering beschermt uw muren en schilder- of lakwerk

We hebben het al even benoemd, met lambrisering beschermt u in eerste instantie uw muren, schilder- of lakwerk. Immers, met het verplaatsen van grote objecten zoals karren of heftrucks, wil het nog wel eens misgaan. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Hierom heeft Birza Projectstoffering lambrisering die ook in industriële omgeving goed van pas komt. We gebruiken hiervoor hoogwaardige PVC vinylstroken met een zeer realistische houtlook.

PVC lambrisering helpt de gewenste look voor uw kantoor te creëren

Lambrisering kan een stijlkeuze zijn. Wilt u bijvoorbeeld een ruimte groter doen lijken? Kies dan voor een lage lambrisering met een kleur die onderaan donker is en lichter wordt naar boven. Ook kunt u een illusie van afscheiding in een ruimte creëren door slechts aan één wand lambrisering aan te brengen. Dit alles kunnen wij doen met vinylstroken die niet van echt hout te onderscheiden zijn.

Waarom Birza Projectstoffering?

Birza Projectstoffering bestaat al 130 jaar en onze passie voor woning- en projectstoffering is nog even groot. We hebben alle benodigde kennis en ervaring in huis om u goed te kunnen adviseren op het gebied van lambrisering en wandbekleding. Wij zoeken samen met u naar de beste keus voor uw bedrijf, kantoor of pand.
In de showroom van Birza Projectstoffering Groningen hebben we veel modellen wandbekleding en panelen van vele soorten materiaal, zodat er ook aan uw wensen kan worden voldaan. Bent u benieuwd of Birza ook lambrisering in huis heeft voor uw projectinrichting? Komt u dan gerust een kijkje nemen in onze showroom, waar we u ontvangen met een kopje koffie en op maat gemaakt advies.

Contact

Heeft u vragen, of wilt u een afspraak maken voor vrijblijvend advies of een offerte? Wij helpen u graag verder en voorzien u van kundig advies. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of bel met een van onze specialisten 050-5718333!

Verder in ons assortiment