Lambrisering

Het nut van lambrisering in uw kantoor

Een lambrisering is een wandbetimmering die in de regel bestaat uit paneelwerk, dat onderaan een wand aangebracht wordt. Dit had vroeger in woonhuizen vaak een decoratieve reden. U zult lambrisering dan ook misschien kennen als iets van vroeger. Tegenwoordig kan lambrisering zowel decoratief als praktisch zijn. U kunt wanden beschermen tegen beschadigingen van bijvoorbeeld rollend materieel, karren, werktuigen, heftrucks etc. U kunt met lambrisering uw schilder- of lakwerk beschermen tegen stoten en deuken.

Lambrisering beschermt uw muren en schilder- of lakwerk

We hebben het al even benoemd, met lambrisering beschermt u in eerste instantie uw muren, schilder- of lakwerk. Immers, met het verplaatsen van grote objecten zoals karren of heftrucks, wil het nog wel eens misgaan. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Hierom heeft Birza Projectstoffering lambrisering die ook in industriële omgeving goed van pas komt.

Lamrbisering helpt de gewenste look voor uw kantoor creëren

Lambrisering kan daarnaast een stijlkeus zijn. Wilt u bijvoorbeeld een ruimte groter doen lijken? Kies dan voor een lage lambrisering met een kleur die onderaan donker is en lichter wordt naar boven. Ook kunt u een illusie van afscheiding in een ruimte creëren door slechts aan één wand lambrisering aan te brengen.

Waarom Birza Projectstoffering?

Birza Projectstoffering bestaat al 130 jaar en onze passie voor woning- en projectstoffering is nog even groot. We hebben alle benodigde kennis en ervaring in huis om u goed te kunnen adviseren op het gebied van lambrisering en wandbekleding. Wij zoeken samen met u naar de beste keus voor uw bedrijf, kantoor of pand.
In de showroom van Birza Projectstoffering Groningen hebben we veel modellen wandbekleding en panelen van vele soorten materiaal, zodat er ook aan uw wensen kan worden voldaan. Hout, kunststof, ijzer, of MDF, er is van alles mogelijk en de ruime keus kan kiezen nog moeilijk maken. Bent u benieuwd of Birza ook lambrisering in huis heeft voor uw projectinrichting? Komt u dan gerust een kijkje nemen in onze showroom, waar we u ontvangen met een kopje koffie en op maat gemaakt advies.

Contact

Heeft u vragen, of wilt u een afspraak maken voor vrijblijvend advies of een offerte? Wij helpen u graag verder en voorzien u van kundig advies. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of bel met een van onze specialisten 050-5718333!

Interieur,_lambrisering_in_de_hal_-_Vught_-_20386202_-_RCE

Vragen of advies?

Neem gerust contact met ons op! Wij helpen u graag verder en voorzien u van kundig advies.

Bel mij terug Contact ons
  • Meer dan 130 jaar ervaring in de projectstoffering.
  • Specialist op het gebied van renovaties en bijzondere projecten.
  • Bekend leverancier voor de zorgsector, het onderwijs en diverse (semi)overheden. 
  • Altijd tot in detail zorg voor kwaliteit door adequeate aandacht van de projectleider. Voor kleine en grote projecten.